среда, 21 ноември 2007

Ти-живот за мене!
Очите твои-светлина на животот
Допирите твои-навика на телото
Бакнежите твои-лек на вечност
Зборовите твои-удар за срцето
Ликот твој-света икона за мене
Ти-Ангел на моите Сни!
Со твоите погледи длабоко ме погодуваш
Срцето безкрајно ми го прогонуваш
Телото гори по твоите допири
Усните тагуваат по твоите бакнежи
Очите плачат по твоите нежни погледи
А јас,копнеам по тебе мил мој
Копнеам по твојаta искреност
И зборот чист како кристал
“Те Сакам до Безкрајност”

2 коментари:

Anonymous Анонимен рече...

Продолжи да пишуваш песни добри се.
Подршка од поетеса.

24 февруари 2008 04:55  
Blogger SAD ANGEL рече...

fala,ovie pesni se napisani od dusa i so solzi,fala za podrskata

13 март 2008 08:14  

Објави коментар

Претплати се на Коментари на објава [Atom]

<< Дома