среда, 21 ноември 2007

Ми недостигаш Ти!!!Ноќва на тебе мислам
Твоите допири ги барам
По бакнежите твои копнеам
И по слаткиот збор
“Те сакам”
Толку си мил кон мене
А сепак по малце ме убиваш
Умирам од внатре
Пошто многу ми недостигаш
Свеќата вечерва се топи
Така и моето срце
А твојата сенка шепоти
Дека копнееш по мене.
Месец дена заедно
Како цел живот
Со тебе да имам поминато
Те чувствувам многу блиску
Но сепак далеку со памет
Како се да се руши врз мене
А јас останувам без тебе
Не ме оставај те молам
Остани со мене
Животот мој го давам
За вечност со тебе
Се топам,умирам
Но ти не ме разбираш
Душо моја!!!!
Многу ми недостигаш.

0 коментари:

Објави коментар

Претплати се на Коментари на објава [Atom]

<< Дома